FEEDFORWARD

Feedforward är en strategisk partner inom business execution - att få rätt saker att hända, på riktigt! Med andra ord hur får vi strategier, mål och planer att verkligen bli till action och resultat.
Forskning visar att cirka 9 av 10 strategier misslyckas. Redan i ledningsgruppen delar bara hälften av medlemmarna samma topp tre prioriteringar som VD, vilket innebär att den andra hälften spenderar sin tid och energi på att driva andra prioriteringar. Hos teamledare kan ca 18 % svara på vilka som är de 3 viktigaste prioriteringarna och motsvarande siffra hos de anställda längst ut i organisationen är endast 13%.
Feedforward är en strategisk partner som hjälper organisationer med utveckling, tillväxt och acceleration av organisation, människor och affärer genom att utveckla ledarskap, vinnande team och starka kulturer.
Feedforward erbjuder ett modernt och enkelt tillvägagångssätt som verkligen gör skillnad för att få rätt saker att hända, från ledning och hela vägen ut i organisationen. Vi arbetar branschoberoende och har erfarenhet av många typer av organisationer, stora som små, privata som offentliga. 
Feedforward erbjuder konsulttjänster, träningsprogram, executive coaching och interimslösningar.
Feedforward var med och grundande konsultgruppen We Make It Happen 2020.

Mattias Jerreström

Owner & Performance Consultant
"En genuin, drivkraftig och engagerad person som inspirerar med sitt resultatfokus och sin affärsmässighet" (Mitt professionella rykte, en sammanställning av vad andra - kunder, kollegor, chefer, underställda säger om mig)
Sammanlagt mer än 30 års erfarenhet av försäljning och ledarskap. 11 års erfarenhet från läkemedels- och medicintekniska branschen i såväl stora som små bolag, i olika ledande roller inom försäljning. 
16 års erfarenhet som managementkonsult med ca 300 uppdrag inom exekvering, coaching och träning. Har arbetat med närmare 80 ledningsgrupper, 600 ledare och genomfört närmare 3000 timmar 1-to-1 coaching. Arbetar branschoberoende i alla typer av organisationer, stora som små, privata som offentliga. 
Mattias driv, stora engagemang och förmåga att sprida energi gör att människor i hans omgivning trivs och presterar. Han älskar möten med människor, nätverkande och brinner för att göra det svåra enkelt, det omöjliga möjligt och se till att rätt saker händer för att skapa framgång och resultat.
  • ICF-certifierad coach
  • Certifierad inom teamutvecklingsverktyget Team Pro och ledarutvecklingsverktyget Lead Forward
  • Certifierad användare av Business Performance Index
  • Certifierad styrelsemedlem - Styrelseakademin 
För mer information om min profil och bakgrund vänligen klicka på Linkedin nedan.